2018. KKK megyei döntő, szeghalmi siker Orosházán

A Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés megyei döntőjét 2018. március 14-én, Orosházán rendezték meg. Ezen a versenyen 24 diák jelent meg, akik csapatban és egyéniben is versenyeztek, a legjobbak pedig az országos döntőben képviselhetik majd a megyét.

Szeghalom városát 3 fős csapat képviselte:
Bodnár István Rudolf és Szabó András a GYSZC Szigeti Endre Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanulói, valamint Nagy Elek a Péter András Gimnázium és Kollégium tanulója.

A verseny vége elsöprő szeghalmi sikerrel zárult:
Az egyéni versenyben a kerékpárosok között Szabó András, a szeghalmi GYSZC Szigeti Endre Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanulója bizonyult a legjobbnak.

A segédmotoros kerékpárral versenyzőknél Nagy Elek, a szeghalmi Péter András Gimnázium és Kollégium tanulója végzett az első helyen. A személygépkocsival versenyzők között Bodnár István Rudolf a szeghalmi GYSZC Szigeti Endre Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulója bizonyult a legjobbnak.

 A diákok versenyfelkészítését Kardos József pedagógus végezte.

Az országos döntő 2018. árpilis 25-e és 27-e között lesz a Zala megyei Lentiben, ahol Békés megyét a kategóriák első helyezettjei, vagyis Szabó András, Nagy Elek és Bodnár István Rudolf szeghalmi diákok képviselik majd.

További képek!

01