Szigeti Veszedelem

Hagyományainkhoz híven az idei tanévben is megrendezésre került a Diáknap. A programok február 13-án, csütörtökön sporttevékenységekkel kezdődtek. Játékos sorversenyen és kosárdobó versenyen mutatták meg a végzős csapatok az ügyességüket. Utána a tanárok csapata küzdött meg fociban a diákok csapatával. A jó hangulatú sportprogramokat az iskola diákjai és tanárai egyaránt élvezték.

Következő nap, február 14-én a reggel a Valentin napi üzenetek kézbesítésével kezdődött, a DÖK képviselők eljuttatták a címzettekhez  a nekik szóló kedves kis üzeneteket. Utána 8 órakor kezdetét vette a küzdelem a diákigazgató címért.

A jelöltek voltak: 12/A : Kis Krisztina (of.: Hegyesiné Fekete Borbála)

                             11/B : Keresztesi Zsolt Erik ( of.: Bacsa Zsolt)

                             11/C : Pál Dorina ( of.: Sáfián György)

A délelőtt folyamán volt végzősök vetélkedője, fakultatív kampányprogramok és a végzősök kampányműsora. A nap az alsóbb évfolyamok szavazatával zárult. A két nap alatt teljesített események alapján egy kidolgozott pontrendszerrel született meg a végeredmény: összesítésben a legtöbb pontot kapott osztály a 11/C, így a 2019/2020 tanév diákigazgatója Pál Dorina lett. Gratulálunk minden végzős osztálynak és osztályfőnöküknek!

Köszönjük a támogatók, tanárok, szülők segítségét.

Kovács Sándorné DÖK segítő tanár